V.V. Kampen

Welkom op de website van V.V. Kampen


Voetbalvereniging 'Kampen' is de kleinste vereniging van de stad, maar dat is tegelijkertijd onze grote kracht. Wij zijn een vereniging waar de lijntjes kort zijn, waar men vaak spreekt van een familiaire sfeer en waar iedereen wordt gewaardeerd.

 

Voetbalvereniging Kampen is opgericht in het jaar 1938 en er wordt inmiddels dus ruim 75 jaar gevoetbald op onze velden, tegenwoordig op zowel de zaterdag als op de zondag.

 

Wij zijn sportief, ambitieus en samen. Wij zijn V.V. Kampen.

 

AH Wij Doen Mee Aktie

Van maandag 23 april t/m zaterdag 2 juni houdt AH Lovinkstraat een sponsoractie voor verenigingen. En wij, VVKampen, doen daar ook aan mee!

Lees meer »

7tegen7 2018

Ook dit jaar staat de klassieker van VV Kampen weer op het programma. Op zaterdag 2 juni 2018 zal het jaarlijkse Andre Diender 7 tegen 7 toernooi weer plaatsvinden bij VV Kampen. Na het grote succes van voorgaande jaren gaat de organisatie wederom voor niets minder.

Lees meer »

Persbericht Trainer

21 december 2017Afgelopen week is er een gesprek geweest tussen het bestuur van vv Kampen enhoofdtrainer Arjan ten Hove. Gezamenlijk is er besloten om het contract, wat in dezomer van 2018 afloopt, niet te verlengen.

Lees meer »

Persbericht vvKampen

KAMPEN – Naar aanleiding van de wanordelijkheden die wij hebben ervaren tijdens de wedstrijd VSW 1 - VV Kampen 1 op zaterdag 4 november 2017 en het bericht op de website van weekblad De Brug “https://brugnieuws.nl/sport/vv-kampen-overweegt-stappen-tegen-vsw” delen wij het volgende mee:

Lees meer »

Gebruikname Voetbal.nl App en Wedstrijdzaken App

De Voetbal.nl appUitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je de e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres welke ook bekend is bij VV Kampen.

Lees meer »

Via deze link zie je de TOPSCORERSLIJST 2017/2018
Januari 2017

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Vandaag was er onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was een top drukte. Met veel gezelligheid, ook een hapje en een drankje konden we niet missen. Hieronden een paar foto's:

Lees meer »
December 2016

5e Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Woensdagavond 21 december start de voorronde van het Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap. In de sporthal van KHC spelen vv Kampen, Dos Kampen, Wilsum, Zalk en SVI om twee tickets in het hoofdtoernooi. Dit hoofdtoernooi vindt op zaterdag 24 december plaats in sporthal De Reeve. Rechtstreeks geplaatst zijn GoAhead K., KHC, Futsal Dos Kampen, KZVV’75, ’s Heerenbroek en Futisala. Ook de E1 JO11) jeugd wordt (weer) betrokken bij het toernooi. De teams van GoAhead, Dos Kampen, KHC en IJVV spelen op de woensdagavond een halve competitie en de twee beste teams van die avond plaatsen zich voor de finale op zaterdag. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:  Brug Media, ABN AMRO, Autofirst Tadema, De Boer Arbeidskundig Advies, Kuiken Accountancy, Schildersbedrijf Melis, Terpstra Assurantiën & Hypotheken, Bouwbedrijf Koffeman, Schoonmaakservice Kampen, Notariskantoor Herweijer, A.P. Scheltinga Organisatie, Steedt Consultancy, Bemog, Kledingzaak By Josh, Jumbo, Café Eigenwijs, Werkstudio, Atema Consultancy, Sportzaak Sport-Inn, alsmede Sport 2000.

Lees meer »
September 2016

Gezocht: te vormen sponsorcommissie

Een vereniging heeft sponsoren nodig. Van een kleine balsponsor tot hoofdsponsor, en alle varianten daartussen, ze zijn allemaal essentieel voor het (financieel) gezond houden van de vereniging. Op het gebied van sponsoring schiet onze club al jaren te kort en daar moet verandering in komen.

Lees meer »
Augustus 2016

Hoofdsponsor van V.V. Kampen 1