HOME » Nieuws

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Vandaag was er onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was een top drukte. Met veel gezelligheid, ook een hapje en een drankje konden we niet missen. Hieronden een paar foto's:

Lees meer »

5e Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Woensdagavond 21 december start de voorronde van het Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap. In de sporthal van KHC spelen vv Kampen, Dos Kampen, Wilsum, Zalk en SVI om twee tickets in het hoofdtoernooi. Dit hoofdtoernooi vindt op zaterdag 24 december plaats in sporthal De Reeve. Rechtstreeks geplaatst zijn GoAhead K., KHC, Futsal Dos Kampen, KZVV’75, ’s Heerenbroek en Futisala. Ook de E1 JO11) jeugd wordt (weer) betrokken bij het toernooi. De teams van GoAhead, Dos Kampen, KHC en IJVV spelen op de woensdagavond een halve competitie en de twee beste teams van die avond plaatsen zich voor de finale op zaterdag. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:  Brug Media, ABN AMRO, Autofirst Tadema, De Boer Arbeidskundig Advies, Kuiken Accountancy, Schildersbedrijf Melis, Terpstra Assurantiën & Hypotheken, Bouwbedrijf Koffeman, Schoonmaakservice Kampen, Notariskantoor Herweijer, A.P. Scheltinga Organisatie, Steedt Consultancy, Bemog, Kledingzaak By Josh, Jumbo, Café Eigenwijs, Werkstudio, Atema Consultancy, Sportzaak Sport-Inn, alsmede Sport 2000.

Lees meer »

Gezocht: te vormen sponsorcommissie

Een vereniging heeft sponsoren nodig. Van een kleine balsponsor tot hoofdsponsor, en alle varianten daartussen, ze zijn allemaal essentieel voor het (financieel) gezond houden van de vereniging. Op het gebied van sponsoring schiet onze club al jaren te kort en daar moet verandering in komen.

Lees meer »